FXOpen Broker

10+ years’
experience in FX

VISIT WEBSITE

Trading Accounts

ECN, STP,
Micro, Crypto

START TRADING

Free Demo

Practice Forex trading
risk free

OPEN DEMO ACCOUNT

PAMM Technology

Become a Master
or a Follower

JOIN PAMM SERVICE
Tab Content
No Recent Activity

7 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Assalamualaikum..kpd yg ada tmplt sistem wha ni,harap dpt la kiranya mmbntu sy,sbb sy x blh d.load dr rmh bro wha..x tahu sbb apa..sy dah mngikuti sistem bro wha ni dr awl pmbukaan..tp mngkin blm rzki dlm bidang ni..so nak ikut smula..hrp ada yg dpt mmbntu..wassalam..emel sy [email protected]
  2. hi Everyone my name is Jenni, I have been trading for a few years. I like scalping however i have noticed since the economy worldwide is changing rapidly is safer to trade swing trades. So to all you scalpers and daily traders its best to use daily charts and see volume and moving average indicators. i have been using a few signal providers also that are helping greatly and have made a huge impact on my profits. so trade swing and use a signal provider that is good( hard these days to find a descent one) i use fxpremiere com they seem to be a good price and very good. As for swing trades they also sometimes close within a few hours so it works out pretty good. Scalping is pretty hard as brokers are manipulating prices so no point these days... we all know they take a few pips to even 11 pips per trade before we breakeven so trading a longer trades is the only worthwhile trade to make.... look forward to your replies..
  3. View Conversation
    alow bro,

    mohon kalo tidak keberatan utk share template 4H Swing -Simple MP2009 .. cari2 kt dlm forum x jumpa la.. emel sy [email protected]

    terima kasih kerana membantu.
  4. View Conversation
    Pendek kata darinya ialah sama makna macm bro ckpkan td semuanya dalah untuk kemajuan org islam...bro..jika bro ada buah fikiran yang boleh diketengahkan sy mohon di kongsikan lah disini...
  5. View Conversation
    jika mengikut apa yang bro telah terangkan memang sebenarnya perkara ini menjadi persoalan yang besar terutama para tarder yang telah lama berkecimpung dalam dunia ini,kalau tak silap saya 2 hari lepas saya ada terpandang buku tersebut di pasaran hati nak membeli tu ada cuma masa tu duit xcukup untuk itu...insyaallah selepas ini saya akan beli buku tersebut untuk difahamkan...darai segi apa yang bro katakan ini saya rasa bro masih meneruskan urusan forex ini...mungkin buku itu yang menyebabkan bro semakin pasti bahawa apa yang dijalankan adalah harus disisi agama.Sebelum ini sy juga ada terbaca tentang masalah ASB ni...melalui bekas mufti kita iaitu Dr asri,di mana beliau mengatakan bahawa ASB ni jika ianya diharamkan akan menyebabkan negara kita kerugian begitu banyak aset sebb itu ianya diharuskan walaupun ianya ada unsur riba...
  6. View Conversation
    assalammualaikum bro...

    Bro...saya nak tanya bro tentang pendapat bro berkenaan dengan FATWA YANG TELAH DIKELUARKAN OLEH MAJLIS FATWA KEBANGSAAN berkenaan forex baru baru ini...saya just ingin tahu pendapat bro yang dah lama dalam bidang ini....
  7. View Conversation
    salam bro wha....cam ne nak join forum umah bro wha saya ni newbie ....ari tu dah send e-mail nak buka post bro kat umah mana .....email saya [email protected] bro wha terima sabagai student yg baru menapak
    selalu loss bro wha...........
Showing Visitor Messages 1 to 7 of 7
About wha928

Basic Information

About wha928
Location:
( 9W2WHJ )Rengit~Bdr Utama Batang Kalii
Country of residence:
Malaysia

Signature


""Kebijaksanaan menjanjikan kejayaan dan kebahagiaan tetapi jika disalahgunakan akan mewujudkan penderitaan."

Statistics


Total Posts
Total Posts
821
Posts Per Day
0.15
Last Post
Sistem Merdekrama 03-03-2012 04:52 AM
Visitor Messages
Total Messages
7
Most Recent Message
01-16-2013 03:14 AM
General Information
Last Activity
11-02-2016 12:55 PM
Join Date
05-22-2007
Referrals
7

5 Friends

  1. boyfxpro boyfxpro is offline

    Piplet

    boyfxpro
  2. dfto dfto is offline

    Piplet

    dfto
  3. free_gifter free_gifter is offline

    In Profit

    • Send a message via Yahoo to free_gifter
    free_gifter
  4. kampungboyz kampungboyz is offline

    Piplet

    kampungboyz
  5. merif merif is offline

    Piplet

    merif
Showing Friends 1 to 5 of 5
Disclaimer
2022 © FXOpen. All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen EU is a trading name of FXOpen EU Ltd. FXOpen EU Ltd is authorized and regulated by the Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC) under license number 194/13.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us